Приятели на обявената за издирване Алена Щерк съобщиха, че е открито тялото на

...
Приятели на обявената за издирване Алена Щерк съобщиха, че е открито тялото на
Коментари Харесай

Откриха тялото на жена, проверяват дали е обявената за издирване Алена Щерк

Приятели на оповестената за издирване  Алена Щерк  съобщиха, че е  намерено тялото на жена . По-рано денем те се проведоха да я търсят, заяви.

По информация на БНР тялото е намерено сред Перник и Радомир. Мястото е отцепено от полиция, следва оглед.

От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, обаче, към момента не могат да потвърдят, че откритото тяло е на IT специлистката. 



Сигнал за изгубването на дамата е подаден на 27 май (петък) от децата й.

47-годишната жена е имала бизнес с вина, учител е по танци, а от скоро и IT експерт.

Те е била видяна за последно в четвъртък вечер, в центъра на София. 

Близкият ѝ другар Любомир Методиев е измежду първите, които пробвали да се свържат с нея. „ Сигналът е бил подаден от нейните близки. Паник бутон е задействан, откакто е тествано, че в жилището не е имало щурм. Не е имало никакъв контакт с нея. Не мога да знам за какво ѝ е този паник бутон. Дали е бил взет във връзка, или просто е бил разполагаем в жилището, в който е живяла. Може да е имала нещо поради, тъй като имаше известни проблеми с предходна връзка ”, изясни той.

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в „ Бояна ”. „ Тя е била забелязана в четвъртък вечерта на „ Солунска ”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време - с черен сак с облекла. Било е вечерта към 21:00 ч. и е изглеждала обезпокоена и забързана ”, добави още Методиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР